MENU
Sledujte nás na sociálních sítích
Dotační Manager
Dotace na stavební úpravy odborných učeben SŠ či VOŠ a jejích vybavení

Dotace na stavební úpravy odborných učeben SŠ či VOŠ...

Dotační noviny_SS

Dotační noviny pro soukromý sektor 01/2023

Dotační noviny_VS

Únor 2, 2023 Komentáře (0) Zobrazení : 945 Dotační Noviny, Veřejný sektor

Dotační noviny pro veřejný sektor 01/2023

Vážení čtenáři,

ani v novém roce nezahálíme a představujeme vám přehled zajímavých výzev, které byly v lednu vyhlášeny. V úvodu Dotačních novin si tak můžete přečíst nejnovější článek z našeho pera, který je zaměřen na vzdělávací instituce, které můžou žádat o dotace na vybudování, modernizaci a vybavení odborných učeben, center odborné přípravy a i konzervatoří. Kromě vybavení typu nábytek výzva podporuje i nákup předmětů do laboratoří, IT, hardware nebo software.

Následně z více než 578 aktuálně otevřených výzev pro veřejný sektor pro vás vybíráme výzvu, kterou můžete využít na podporu zvýšení kvality a rozšíření spektra poskytované následné lůžkové péče. Dále jsme si připravili výzvu na výstavbu, modernizaci a rekonstrukci komunikací pro pěší nebo v křížení pozemní komunikace s vysokou intenzitou dopravy. Poslední výzvu, kterou vám představíme je podpora realizace nových nebo stávajících zdrojů vody pro zásobování obyvatelstva pitnou vodou či zkapacitnění stávajících přivaděčů pitné vody.

Newsletter naleznete zde.

Inspirativní čtení vám přeje redakce Dotačních novin.

Tags: , , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>