MENU
Sledujte nás na sociálních sítích
Dotační Manager
Dotační noviny_SS

Dotační noviny pro soukromý sektor 09/2022

Výhled dotací IROP v oblasti zdravotnictví pro rok 2023

Přehled výzev v IROP pro rok 2023 v oblasti...

Dotační noviny_VS

Říjen 3, 2022 Komentáře (0) Zobrazení : 964 Dotační Noviny, Veřejný sektor

Dotační noviny pro veřejný sektor 09/2022

Vážení čtenáři,

aktuální číslo Dotačních novin je přímo nabité tipy na dotační výzvy veřejného sektoru. Z více než 308 otevřených výzev pro vás vybíráme informace o 25. a 26. výzvě Sociální bydlení z Integrovaného regionálního operačního programu. Jedná se o dvě výzvy, které se od sebe odlišují pouze dle kategorie regionů – 25. výzva je určena pro projekty na území méně rozvinutých regionů, 26. výzva pro projekty na území přechodových regionů.

Dále potom se můžete dozvědět více o výzvě ze Státního fondu životního prostředí, která je určena na nákup elektromobilů, automobilů s vodíkovým pohonem nebo na nákup chytrých neveřejných dobíjecích stanic, informace o výzvě Přírodní zahrady opět ze Státního fondu životního prostředí, či v neposlední řadě základní informace o výzvě Domovní čistírny odpadních vod z Národního programu Životní prostředí.

Newsletter naleznete zde.

Inspirativní čtení a krásné podzimní dny vám přeje redakce Dotačních novin.

Tags: , , , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>