MENU
Sledujte nás na sociálních sítích
Dotační Manager
Oprava kulturních památek

Dotační možnosti na opravu kulturních památek

Dotační-noviny

Dotační noviny pro soukromý sektor 05/2023

Dotační-novin

Červen 1, 2023 Komentáře (0) Zobrazení : 626 Dotační Noviny, Veřejný sektor

Dotační noviny pro veřejný sektor 05/2023

Vážení čtenáři,

s příchodem teplejších dnů a rozkvétající přírody přichází i nové květnové vydání Dotačních novin, plné inspirace a dotačních tipů. Bez ohledu na to, zda si užíváte radosti z probouzejícího se jara nebo se soustředíte na plnění svých pracovních úkolů, přinášíme vám pečlivě vybraný přehled zajímavých témat a výzev. Přečtěte si o nejnovějších trendech, inovacích a inspirativních projektech, které nás obklopují, a nechte se inspirovat pro další úspěšné měsíce.

V úvodu Dotačních novin si tak můžete přečíst nejnovější článek, který je zaměřen na dotační možnosti na opravu kulturních památek.

Dále jsme z více, než 472 aktuálně otevřených výzev pro veřejný sektor vybíráme výzvu zaměřenou na podporu rozvoje a dostupnosti paliativní péče. Tato dotace umožňuje získat finanční prostředky na posílení a zajištění rovného přístupu ke zdravotní péči, včetně primární péče, a také na podporu přechodu od institucionální péče k rodinně a komunitně založené péči. Dále bychom vás rádi informovali o dotaci, která podporuje zpracování územních plánů a jejich transformaci do jednotného standardu. Poslední výzvu, kterou vám přinášíme je zaměřená na podporu vzniku či rekonstrukce veřejných prostranství s důrazem na tzv. modrozelenou infrastrukturu.

Newsletter naleznete zde.

Inspirativní čtení vám přeje redakce Dotačních novin.

Tags: , , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>