MENU
Sledujte nás na sociálních sítích
Dotační Manager
Dotační-novin

Dotační noviny pro veřejný sektor 06/2023

Dotacni.info

Dotace a zvýhodněné úvěry na výstavbu bytů pro obce

Dotační-noviny

Červen 30, 2023 Komentáře (0) Zobrazení : 739 Dotační Noviny, Soukromý sektor

Dotační noviny pro soukromý sektor 06/2023

Vážení čtenáři,

s nástupem letních prázdnin víme, že se mnozí z vás těšíte na zaslouženou dovolenou, nicméně ani během letních měsíců vám neuniknou novinky ze světa dotačních výzev. V červnovém vydání našich Dotačních novin vám přinášíme nejnovější trendy, inovace a inspirativní projekty, které stojí za pozornost. Nechte se inspirovat a připravte se na úspěšné letní měsíce plné možností.

V úvodu Dotačních novin si tak můžete přečíst nejnovější článek, který je zaměřený na nově schválenou novelu zákona o zadávání veřejných zakázek. V článku se dozvíte o změnách, které novela přinese, a důsledcích pro příjemce dotace.

Dále jsme z více než 338 aktuálně otevřených výzev pro soukromý sektor vybrali několik zajímavých dotačních titulů. Prvním z nich je výzva zaměřená na finanční podporu malých a středních podniků, které se rozhodnou využít možnosti účasti na zahraničních výstavách a veletrzích. Další výzva se zaměřuje na podporu odstranění rizik kontaminace ohrožující lidské zdraví, vodní zdroje nebo ekosystémy a také rekultivaci starých skládek. Poslední výzvou, kterou vám představujeme, je podpora podniků v oblasti zpracování zemědělských produktů. Tato výzva má za cíl podpořit inovace, modernizaci a optimalizaci výrobních procesů.

Newsletter naleznete zde.

Inspirativní čtení vám přeje redakce Dotačních novin.

Tags: , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>