MENU
Sledujte nás na sociálních sítích
Dotační Manager
Dotační noviny_SS

Dotační noviny pro soukromý sektor 02/2022

Dotace na MŠ v období 2021-2027 z IROPu

Dotace na MŠ v období 2021-2027 z IROPu

Dotační noviny_VS

Březen 3, 2022 Komentáře (0) Zobrazení : 868 Dotační Noviny, Veřejný sektor

Dotační noviny pro veřejný sektor 02/2022

Vážení čtenáři,

v úvodu Dotačních novin pro veřejný sektor a neziskové organizace s vámi sdílíme článek přibližující možnosti podpory energetických úspor spojené s rekonstrukcí budov. V článku pro vás blíže popisujeme výzvy financované z Národního plánu obnovy (NPO) a Operačního programu Životní prostředí (OPŽP).

Následně z více než 463 otevřených výzev představujeme mimořádnou dotaci na opravu domovního fondu na území Prahy 1 nebo dotaci pro dobrovolné hasiče v Plzeňském kraji. Závěr Dotačních Novin je věnován podpoře v rámci Programu rozvoje venkova pro různá území MAS v České republice. Mezi podporované aktivity v jednotlivých výzvách spadají veřejná prostranství, mateřské a základní školy, hasičské zbrojnice, vybrané kulturní památky, kulturní a spolková zařízení včetně knihoven, zemědělství, řemesla i služby.

Newsletter naleznete zde.

Inspirativní čtení a svěží jarní energii vám přeje redakce Dotačních novin.

Tags: , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>