MENU
Sledujte nás na sociálních sítích
Dotační Manager
Dotacni.info

Dotace na vybudování či rekonstrukci budov pro zřízení dětských...

Dotační noviny_SS

Dotační noviny pro soukromý sektor 09/2023

Dotační noviny_VS

Říjen 2, 2023 Komentáře (0) Zobrazení : 437 Dotační Noviny, Veřejný sektor

Dotační noviny pro veřejný sektor 09/2023

Vážení čtenáři,

v aktuálním vydání Dotačních novin jsme pro vás připravili bohatou dávku zajímavých informací a novinek ze světa dotací. Na začátek tohoto čísla vás zveme k přečtení našeho nejnovějšího článku, který se věnuje dotaci na vybudování či rekonstrukci budov pro zřízení dětských skupin.

Dále jsme z více než 488 aktuálně otevřených výzev pro veřejný sektor vybrali výzvu zaměřenou na podporu rozvoje neveřejné síťové infrastruktury veřejné správy a rozvoj backofficových služeb. Dále bychom vás rádi informovali o dotaci, která podporuje výstavbu a rekonstrukci obnovitelných zdrojů energie. Dotace je určena pro regiony v rámci ITI Ostravské, Jihlavské, Olomoucké a Zlínské aglomerace. Poslední výzva, kterou vám přinášíme, je zaměřená na revitalizaci budov veřejného sektoru s cílem snížení konečné spotřeby energie a úspory primární energie z neobnovitelných zdrojů, podpory OZE a zlepšení kvality vnitřního prostředí budov. Dotace je určena pro méně rozvinuté regiony v rámci ITI Karlovarské, Liberecko-Jablonecké, Olomoucké a Zlínské aglomerace.

Newsletter naleznete zde.

Inspirativní čtení vám přeje redakce Dotačních novin.

Tags: , , , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>